Wednesday, January 7, 2009

Wushua teatterissa ja nettisurffailuyritystä

Teatterilippujen ostamista:
Lippuluukulta 180 juanista ylöspäin. Mutta jos ostaa välittäjän kautta voi saada puolellakin hintaa.
Homma menee niin että sovitaan välittäjän kanssa lippujen ostosta, jolloin välittäjä tavataan ennen esityksen alkua lippuluukkujen luonna. Tämän jälkeen välittäjä menee lippuluukulle ja ostaa liput, jolta taas ostetaan liput itsellemme.
Pekingissä on paljon tällaisia yksilöoppaita/välittäjiä joilla on sopimuksia eri paikkoihin ja saavat ostaa lippuja halvalla...

Tulikohan törmättyä nyt ensi kertaa Kiinan sensuuriin, kun ei päästäkkään täältä Hannan kans Milajan blogeihin käsikis:( http://milaja.wordpress.com/ kokeiltu kotoa ja töistä, useammaltakin koneelta, ja tulee vain "Network Error (tcp_error) ". Kännykällä kyllä pääsee, eli sivut näytti olevan pystyssä.
Mitäköhän pelottavaa ootkaan Milaja kirjoitellut! :) (saa nähdä joutuuko tämäkin blogi vielä kiellettyjen sivujen listalle)

Ja Onnea Milaja sulle, pienokaiselle, ja koko perheelle! Ylimukavia hetkiä pienokaisen kanssa! Kuulin mukavan uutisen Hannalta eilen:)

2 comments:

milaja said...

hahaa :D Niinpä, kaikkea Kiinavastaistahan siellä tosiaan on ja sen semmoista. On kyllä tosi outo juttu, mutta voisko olla tekemistä sillä, että sivut on salasanasuojatut? Ei voi tietää, mutta Suomessa kyllä pitäisi ilman suurempia ongelmia pelittää. Toimiiko siellä WordPress ollenkaan, pääseekö sen pääsivulle ja muiden blogien sivuille?

Mut kiitos onnitteluista :) Hauskaa tätä vuotta sinnekin!

Seppo said...

Kyllä WordPress.com etusivu latautuu, muttei yksikään blogi. Eli jostain syystä kaikki wordpressin blogit blogattu:I
...Kiina...