Tuesday, December 2, 2008

Kiina-Suomi-Egypti-Suomi-Kiina

Nonniin! Reilun kahden viikon poissaolo takana. Lunta, vettä, kuumaa, kylmää,...
Helsinkiin satoikin ensilumet, ja kunnolla satoikin, sillä välin kun oltiin Janin kans Egyptissä (Sharm El Sheikh). Semmoiset 30cm lunta ja pääs jo hiihtämään. Surku vain että kaikki nuo suuret lumimassat sulivat uskomattoman nopeasti lämpöisen sään ja vesisateen takia paljastaen vihertävän nurmikon altaan.
Egyptissä taas ilma jotakin 25-30 välillä ja vesi siinä 26C tietämillä. Tarkeni ihan hyvin siis:)
Viikon Egyptireissulla tuli vietettyä veden alla reilut 8h ja kymmenen sukelluksen verran. Ohessa kuvamateriaalia reissusta.




Suomen aika taas tuntui valuvan ylinopeaan sormien läpi, ja paluu Pekingiin olikin ikävän nopeasti edessä. Olisi vielä muutaman tunnelmaillan voinut viettää kynttilöiden valossa ja lautapelaillen tai leffaa katsellen Hannan kanssa. Mutta onneksi hän on kolmen viikon (19.12) tulossa tänne Pekingiin!
Suomessa rakensin työpisteeni uudessa toimistorakennuksessa (Valimo 9 osoitteesta muutti Espoon puolelle Karaporttiin (Karakaari 8). Uutuutta hohteleva(=paljon pikkupuutteita) talo on periaatteessa ihan ok, mutta...vähän karu sisustus. Kuntosalipuoleen on vielä tutustumatta.

Tänään eka paluupäivä töissä, ruokalassa hauska tilanne. Kävin syömässä Niklaksen ja Pasin kanssa, ja tottakai puhuttiin suomea. Kuinkas ollakkaan yksi iäkkäämpi kiinalaisnainenhan osallistuu arvaamatta keskusteluumme. Koskaan ei voi tietää...
Ja nyt väsyttää viimeyön 1h unien jälkeen niin, että nukahdan istualleen --> hampaitten pesu ja nukkumaan. Öitä!

No comments: