Monday, November 17, 2008

Kotimaa tää sininen(=märkä&pimeä&kylmä)


hrr... hengitys höyrysi tänä aamuna kun askeleeni johdattivat minut Huopalahden asemalle ja E-junaan. Ja näin sai alkunsa taas uusi päivä ja uudet seikkailut!
Juna puski uutterasti halkoen pakkasilmaa kohti Keran asemaa, kohti Nokian uusien toimitilojen lähipysäkkiä. Keran asemalla hyppäsin junasta ja sellaisen 10min kävelyn jälkeen löysin itseni nähtävästi oikealta alueelta, sillä näin edessäni tutun hahmon tupakointialueella. Päivä käynnistyikin mukavasti kun Peterin kans otettiin aamukahvit uutuutta hohtelevassa kahvilassa (Roberts Coffee) ja nyt olenkin jo saanut levitettyä romuni työpisteelleni ja tutustunut paikan ravinnetarjontaan. Ruokalapuoli on onneksi parantunut vanhasta, ja linjastoja löytyikin useita erilaisia. Oli pizzaa, wokkia, ym. ym.
Kohta jo kannattelinkin liikutuksesta vapisevin käsin suomalaista perinnekasvista muussin kera tarjottimellani. Kyllä se kiinaruoka on erittäin hyvää, mutta kyllä sitä näköjään on kasvattanut jonkilaisen linkin tähän suomalaiseen perinneruokaan:)

Huomenna matka etenee kotipesäpysähdyksen jälkeen etelään punaiselle merelle, kun suuntaamme Janin kans kertaamaan sukellusoppeja Sharm El Sheikhiin. Onneksi tuon viikon Egypti-reissun jälkeen on vielä 6 päivää suomea edessä, tai siis 6 päivää kotona oloa edessä. Vähän kaihoisaa näin nopeasti lähteä jo etelän reissulle... Viikonloppu oli kyllä ihan loistava, tosi mukavaa päästä kotipesään välillä!

No comments: