Monday, March 23, 2009

Suomi ja raikasta ilmaa

Nopeasti sitä tuntuu tänne suomeen sopeutuvan. Nyt kiina-aika tuntuu jo kaukaiselta asialta, vaikka vasta kolme päivää sitten vielä Pekingissä olin.

Eniten ehkä Suomesta odotin puhdasta ilmaa ja sinistä taivasta. Ja onnekseni Hanna olikin järjestänyt keväistä auringonpaistettu paluuni kunniaksi!


Perjantaina neljän jälkeen Helsingissä, kone "yllättäen" reilun tunnin myöhässä. Tavaroitten purkamista ja pyykinpesua ja kävelylenkki ulkosalla kotiseutuja ihmetellen. Lauantaina lähdettiin nauttimaan loistavasta kevättalvisesta säästä Munkkiniemen rantaan retkiluistimiemme kanssa. Kevätaurinko oli nostanut luisteluradan reunoille vähän vettä jo, mutta muuten jää varsin hyvässä kunnossa. Kelpasi luistella ja katsella lähistöllä meneviä leijahiihtäjiä/lautailijoita.
Sunnuntaina taas otettiim pertsansukset ja suhautettiin bussilla (345) Vihdintietä pitkiin Luukkiin hiihtoretkeilemään. Latu oli saanut varsin peittävän havunneulakattauksen, eli latujen kunto oli aikasen heikko, mutta aurinkoinen kevät sää oli tarpeeksi nostattamaan hyvään mieltä. Ihan loistavaa päästä olemaan aurinkoisessa kevätsäässä hengittämässä puhdasta ilmaa! Ja kuinka taivas voikaan olla noin sininen! (Pekingissä kun sinitaivaskeleilläkin sinisyyden harmaantaa pieni savuisuus)

Töissä riittää tekemistä nyt... pitää kirjailla Kiinajälkivointeja myöhemmin vielä.

1 comment:

Anonymous said...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....